160x78

До ювілею коледжу!

фото 2зОсоблива увага в коледжі  приділяється організації виховної роботи серед студентів. Педагогічний колектив  намагається добути з глибини душі студентів і пробудити до життя все, що в ній дрімає.

В цьому їм активно допомагають  первинна профспілкова організація студентів коледжу та студентське самоврядування. Вони надають представництво і захист соціально-економічних прав та інтересів студентів, займаються організацією змістовного проведення дозвілля студентської молоді. При підтримці адміністрації коледжу у студентів формується впевненість у собі, творчий підхід до вирішення проблем і лідерські якості.

фото 1

В коледжі працює арт-клуб «Ексклюзив». Студенти, які займаються в арт-клубі, мають високий рівень виконавчої майстерності, пропагують та розвивають народну творчість, займаються підготовкою та проведенням урочистих заходів в коледжі, приймають активну участь в проведенні відкритих виховних годин, ведуть профорієнтаційну роботу в області.

uvs150308-008_crТанцювальний колектив «Драйв» є неодноразовим призером обласного конкурсу серед вищих аграрних навчальних закладів «Софіївські зорі», дипломант регіонального конкурсу 2011 в м. Житомир, незмінний  переможець конкурсу «Студентська весна». Вокалісти  коледжу неодноразово займали призові місця та ставали лауреатами обласних, регіональних , всеукраїнських конкурсів та фестивалів серед вищих навчальних закладів.
DSC07441В коледжі особлива увага приділяється фізичному вихованню студентів. Кожний рік у коледжі проводяться одноденні туристичні походи. Працюють секції з баскетболу, футболу, настільного тенісу, волейболу, міні-футболу, легкої атлетики, боротьби, гирьового та лижного спорту. Традиційно в коледжі проходить щорічна легко-атлетична спортакіада. Спортивні команди коледжу постійно приймають участь у районних, обласних та всеукраїнських змаганнях з гирьового та з настільного тенісу.
IMG_20141122_143317На базі коледжу працює ініціативна група серед студентів та працівників, яка займається збором коштів на допомогу бійцям АТО. Група студентів неодноразовао надавала допомогу по господарству сім’ям учасників АТО.
Керівник студії, голова профспілки коледжу  ДонськаЛ.В.
17044 м. Остер, вул. 8 березня, 7а, телефон: (04646) 4-34-85;

електронна пошта: college-oster@ukr.net

wordpress, темы. здоровый блог. WordPress плагины